top of page

HVEM ER JEG

Jeg hedder Kari og er:​
  • Uddannet akupunktør ved AkupunkturAkademiet i Aarhus.​

  • Uddannet fysiurgisk massør ved Dansk Akademi for Kropsterapi.

  • Certificeret i plantebaseret ernæring ved T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies and eCornell.

  • RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler).

  • Medlem af Praktiserende Akupunktører (PA).

  • Underviser i cupping på Danmarks Akupunkturuddannelse i Odder.

Logoikon_PA_drejet.jpg
graduate-badge.png
For dig, der vil vide lidt mere om mig​

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har gennem en længere årrække arbejdet som skolepædagog på en stor midtbyskole i Aarhus. I mange år var jeg super glad for mit arbejde, men måtte på den hårde måde erfare, at når man vil mere (eller noget andet) end hvad, der er muligt, og man ikke er tro overfor sig selv, så kan det skabe massiv ubalance.

Jeg var 32 år og havde pludselig et hav af symptomer - søvnproblemer, hukommelsesbesvær, grådlabilitet, hjertebanken, konstant træthed/udmattelse, irritabilitet, forskruet temperaturregulering (jeg var en frossenpind om dagen og havde natlige hede-/svedeture), manglende sexlyst og generelt manglende livsenergi. Diagnosen var stress. En tilstand, som på mange måder var en gave for mig, da det fik mig til at arbejde endnu mere med mig selv. Og jeg måtte omsider erkende, at jeg skulle en anden retning.

 

Da personlig udvikling og naturlige behandlingsformer altid har været en del af mit liv, så kom det egentlig ret naturligt, at jeg i 2013 begyndte at uddanne mig indenfor den mere alternative verden. Udover læring qua mine uddannelser, har jeg gennem årene arbejdet med mig selv på mange forskellige måder, så jeg ved af erfaring, at det er muligt at genskabe balance og få det godt både fysisk, mentalt og emotionelt.

Dét, der for mig var mest interessant og givende i mit arbejde som pædagog, er også det, der driver mig i mit daglige arbejde som behandler. At lytte, spørge ind og forstå den andens perspektiv og problematikker, og at hjælpe, guide, motivere og understøtte den anden i sin proces. Jeg ser nok mig selv som en slags facilitator - en, der puffer i en retning. Akupunktur og massage understøtter kroppens og psykens egen helingsevne. Samtale kan plante frø og skabe øget bevidsthed og derved mulighed for at ændre adfærd. 

 

Det er super dejligt, når jeg kan være med til at afhjælpe en smerteproblematik eller et andet fysisk symptom, men det største for mig er, når jeg kan hjælpe en anden til at hjælpe sig selv :-) 

bottom of page